Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

természetes vészet

színház, film, kiállítás, irodalom - minden, ami elé egy kulturális mindenevő kerül

Friss topikok

Linkblog

HTML

Nincs más, csak a nemek harca

2007.09.25. 13:05 | freesleep | Szólj hozzá!

Ez az ódivatú mondat olvasható az egyik képen, amelyet Wahorn András a grafikáiból a Kieselbach-Einspach galériában tartott vásárral egybekötött kiállításon lehet látni. Én mondjuk elkerülném a Föld bolygón található 30-40 életet, amelyben ez így van, még még akkor is, ha Strindberg túl vidámnak tartaná ezt a harc-, meg nőfelfogást... A Bizottság  szintén nem új, nőtémájú számainak a filozófiájával rokon ez, persze, és azt meg az ember kegyelettel őrzi... és tényleg, mi a rossz abban, ha telefon vagyok...sok grafika azt mutatja, hogy még játékmackó is lehetnék.
Wahorn maga is kissé ódivatú hatást tett a megnyitón, még a Bizottságos happening is elmaradt most már... Bár helyette  galériások mondtak nagyon korszerű beszédet a "rajzeladás mint a modern művészet részvényeinek kibocsátása" - témakörben... és tényleg, a mindenki számára elérhető 8.000 ft-tól indult a grafikák ára, úgyhogy csak egyet lehet érteni a birtokolni jó című jelmondattal.
Sok apró, (vagy épp nagy) trágár rajzocskát lehet itt látni, abból a fajtából, amire az ember kapásból azt mondja, hogy ilyet ő is tud rajzolni, pedig nem. És főleg nem tudná úgy egymásból-egymásba fejleszteni a nemi élet különféle kellékeinek - úgymint nő farok stb. - formáit, és asszociációs sorokat építeni belőlük, ahogy a különféle méretű képkeretekbe rakott bélyegképnyi rajzokon látjuk.

Wahorn post-itekre rajzolt grafikáiból készült, Mindennap című kiállítása itt: http://www.kieselbach.hu/k-281

Címkék: szex vásár kiállítás képzőművészet grafika művészet wahorn kieselbach galéria erotikus post it ae bizottság modern magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://termvesz.blog.hu/api/trackback/id/tr87176450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása